Ce este un magazin online modular?

Un magazin online modular este o platforma ce are o structura adaptabila. Adaptabilitatea se refera la nevoi, la partea tehnica de functionare si la imbunatatirea interfetei utilizatorului astfel incat acesta sa beneficieze de o experienta placuta in utilizarea magazinului online. Magazinele noastre sunt dezvoltate astfel incat ulterior lansarii acestora sa se poata aduce imbunatatiri prin adaugarea de noi functii, extensii sau module.

Spre deosebire de concurenta, formarea pachetelor de caracteristici pentru magazinul online sunt orientative, acestea putand suferii modificari in functie de cerintele beneficiarului si in functie de domeniul de activitate ce se va desfasura pe respectivul magazin online. Fiecare activitate de comert online presupune un cumul de caracteristici necesare administrarii dar si pentru o utilizare prietenoasa.

In acelasi timp pachetele de caracteristici preformate includ reduceri, astfel ca unele functii adaugate ulterior pot sa fie mai scumpe decat daca erau incluse initial. Numai printr-o comunicare cu clientul putem sa recomandam structura viitorului magazin online. Bineinteles ca ramane la latitudinea acestuia ce varianta de magazin online sa aleaga.

Pentru clientii ce nu dispun de un capital mai mare pentru investitia initiala, venim in intampinarea acestora cu posibilitatea achitarii magazinului online in sitem de rate pentru sase sau douasprezece luni. Vrem ca toate magazinele online create de noi sa aduca profit pentru ca numai astfel vom reusi sa fim recomandati de clientii nostri.